’t Marktbriefje

Sympathisanten en vrienden van het inloopcentrum Markt 17 ontvangen regelmatig ’t Marktbriefje. Het betreft een nieuwsbrief die via e-mail wordt verspreid waarin verslag wordt gedaan over de laatste ontwikkelingen rond het Wageningse inloopcentrum. ’t Marktbriefje verschijnt zes maal per jaar. In de laatste uitgave:

Ben je er komende zondag?
Tegenwoordig zit bij het inloopcentrum op zondagmiddag de loop er behoorlijk in. Jammer genoeg is het team van gastvrouwen en gastheren vrij klein. Lees verder…..

Enkele aanpassingen in de inrichting
Markt 17 beschikt sinds kort over een eigen internetaansluiting en dat bood mogelijkheden om de inrichting wat te veranderen. Lees verder….

Nieuw telefoonnummer 0317-356021
Het vaste telefoonnummer van Markt 17 is vanaf 20 september is gewijzigd. Het nieuwe nummer is 0317-356021. Lees verder….

Markt 17 als pannenkoekenrestaurant
Op zaterdag 13 oktober werd er in inloopcentrum Markt 17 een grote pannenkoekenactie georganiseerd. Het was een initiatief van de commissie ZWO van de protestantse gemeente in Wageningen. Lees verder…..

Ruilbeurs wederom druk bezocht
Op vrijdag 12 oktober werd er weer een ruilbeurs georganiseerd in het inloopcentrum. Ook bij deze editie was het weer gezellig druk. Lees verder….

Ook baby’s en kinderen welkom in Markt 17
Twee keer in de maand is Inloopcentrum Markt 17 ‘s ochtends tussen 10:00 en 12:00 uur open voor het Baby- en Kindercafé. Een plek in Wageningen waar ouders én hun kinderen erg welkom zijn. Lees verder…..

Internationale belangstelling voor Markt 17
Op woensdag 3 oktober was Iljo de Keijzer te gast in Markt 17. Zij heeft haar werk in de Filippijnen. Ook drie Chinese predikanten aten die avond mee.  Lees verder….

De kookvrijwilliger vertelt
Het Vrijwilligers Centrum Wageningen heeft een kort filmpje gemaakt over vrijwilligerswerk in Wageningen. Daarin komt onder andere een kookvrijwilliger van Markt 17 aan het woord. Lees verder….

Wilt u ’t Marktbriefje graag ontvangen? Meld u dan aan via het invullen van het onderstaande formulier.