’t Marktbriefje

Sympathisanten en vrienden van het inloopcentrum Markt 17 ontvangen regelmatig ’t Marktbriefje. Het betreft een nieuwsbrief die via e-mail wordt verspreid waarin verslag wordt gedaan over de laatste ontwikkelingen rond het Wageningse inloopcentrum. ’t Marktbriefje verschijnt zes maal per jaar. In de laatste uitgave:

Gewijzigde openingstijden tussen 13 juli en 17 augustus
Markt 17 kent in de periode van vrijdag 13 juli tot en vrijdag 17 augustus wat aangepaste openingstijden. Lees verder….

Connie van der Lei stelt zich voor
Sinds 1 april werkt Connie van der Lei 4 uur per week voor Markt 17 als medewerker beheer. Zij stelt zich nader voor. Lees verder….

Leo Brozius teruggetreden uit het bestuur
Op dinsdag 3 juli treedt Leo Brozius terug als lid van het bestuur van Markt 17. Hij is ongeveer vanaf de start van het inloopcentrum in 2011 bestuurslid geweest in de functie van penningmeester. Lees verder…..

Muziek op zondagmiddag
Op de zondagmiddag is er in Markt 17 tegenwoordig veel aandacht voor muziek. Verschillende bezoekers spreken regelmatig met elkaar af om samen te komen spelen. Lees verder….

Een fleurige binnenplaats
De binnenplaats van Markt 17 ziet er sinds een aantal weken weer kleurrijk uit. Lees verder……….

Kerken te gast in Markt 17
Op zaterdag 23 juni was het inloopcentrum Markt 17 één van locaties die aangedaan konden worden door mensen die de eerste groene kerkenroute van Tear en Kerk in Actie fietsten. Lees verder……

Jaarverslag 2017 gepubliceerd
In 2017 zijn in Markt 17 in totaal 3317 maaltijden geserveerd. Het betekent dat er gemiddeld iets meer dan 21 mensen aan tafel zaten op de dagen dat er in het inloopcentrum werd gekookt. Het zijn wat cijfers die terug te vinden zijn in het jaarverslag over 2017 dat onlangs is verschenen. Lees verder….

Steckdag in Markt 17
Op zaterdag 16 juni klonk er tussen 12.00 uur en 16.00 uur volop muziek in het inloopcentrum Markt 17. Het Cultuur Collectief Wageningen de Steck was aanwezig en hield er de Steckdag. Lees verder….

Buurtpunt Noordwest te gast in Markt 17
Op woensdagochtend 17 juni was een groep van 18 personen van het Buurtpunt Noordwest te gast in Markt 17. Lees verder….

Een nieuwe vaatwasser
Onlangs heeft de vaatwasser van Markt 17 het begeven. Lees verder…..

Wilt u ’t Marktbriefje graag ontvangen? Meld u dan aan via het invullen van het onderstaande formulier.