’t Marktbriefje

Sympathisanten en vrienden van het inloopcentrum Markt 17 ontvangen regelmatig ’t Marktbriefje. Het betreft een nieuwsbrief die via e-mail wordt verspreid waarin verslag wordt gedaan over de laatste ontwikkelingen rond het Wageningse inloopcentrum. ’t Marktbriefje verschijnt zes maal per jaar. In de laatste uitgave:

Nadenken over opfrisbeurt van het interieur
Zo terloops worden er door bezoekers en vrijwilligers van het inloopcentrum wel eens suggesties gedaan waar verbeteringen in het interieur mogelijk zijn, passend bij de plek die Markt 17 wil bieden. Het bestuur heeft besloten om dat op te gaan pakken. Lees verder….

Workshop over omgaan met eenzaamheid op 27 juni
Donderdagavond 27 juni vindt er van 19.00 uur tot 22.00 uur in Markt 17 een workshop voor vrijwilligers plaats over omgaan met eenzaamheid. De workshop wordt verzorgd door geestelijk verzorger Liesbeth ter Elst en wandelcoach Jettie van den Houdt. Lees verder…..

Babycafé ook in de zomermaanden geopend
Het babycafé dat telkens op de tweede woensdag van de maand tussen 10.00 uur en 12.00 uur in Markt 17 plaatsvindt is ook in zomermaanden gewoon geopend. Lees verder….

Geslaagd vrijwilligersuitje
Het bestuur van Markt 17 is zich sterk bewust van de waarde die vrijwilligers voor het inloopcentrum hebben. Als blijk van dank voor de inzet werd op zaterdag 13 april een vrijwilligersuitje georganiseerd. Lees verder….

Oproep voor nieuwe vrijwilligers
In aanloop naar de zomervakantie is er altijd wat extra verloop in vrijwilligers binnen Markt 17, bijvoorbeeld vanwege een verhuizing of het oppakken van nieuwe activiteiten. Maar evenzogoed kan het nu juist een geschikt moment zijn om in het inloopcentrum aan de slag te gaan. Lees verder….

Gezellige drukte tijdens de ruilbeurs
Op vrijdagmiddag 17 mei werd er opnieuw een ruilbeurs georganiseerd in Markt 17. “Het was weer erg gezellig en redelijk druk”, vertelt Titia Russchen. Lees verder…..

Verrassende muzikale ontmoeting
Zondagmiddag 14 april werkte het Vocaal Theologen Ensemble mee aan een viering in de Grote Kerk. Voorafgaand aan de dienst kwamen de leden van het ensemble naar Markt 17 om elkaar te treffen bij een kop koffie of thee. Lees verder…….

Expositie van Sandra Feenstra
Vanaf 5 juni tot en met 5 september zijn in Markt 17 schilderijen van Sandra Feenstra te zien. Ze is nog maar kort serieus bezig met schilderen, maar haar talent is al bij veel mensen opgevallen. Lees verder…..

Waarde van inloopcentra is landelijk zichtbaar
Verdeeld over heel Nederland zijn er veel vergelijkbare initiatieven als het Wageningse inloopcentrum Markt 17. Zij worden ondersteund door het Netwerk DAK. Lees verder….

Foodsharing om verspilling te voorkomen
Onlangs bestond het netwerk Foodsharing Wageningen vijf jaar. Zolang duurt de samenwerking van dit netwerk met Markt 17 ook al bijna. Lees verder….

Wilt u ’t Marktbriefje graag ontvangen? Meld u dan aan via het invullen van het onderstaande formulier.