’t Marktbriefje

Sympathisanten en vrienden van het inloopcentrum Markt 17 ontvangen regelmatig ’t Marktbriefje. Het betreft een nieuwsbrief die via e-mail wordt verspreid waarin verslag wordt gedaan over de laatste ontwikkelingen rond het Wageningse inloopcentrum. ’t Marktbriefje verschijnt zes maal per jaar. In de laatste uitgave:

Aan alle vrijwilligers van Markt 17
Het bestuur en de coördinator zijn blij met de inzet van vrijwilligers en brengen dat in een kerskaart aan hen over. Lees verder…..

Gezellige drukte rond de kerst in Markt 17
Markt 17 biedt bezoekers op Eerste Kerstdag een kerstdiner aan. Ook in de week voorafgaand aan kerst zijn er verschillende bijzondere groepen te gast. Lees verder….

Hanke Cannegieter exposeert met etsen
Momenteel zijn in het inloopcentrum etsen te zien van de Wageningse kunstenares Hanke Cannegieter. Lees verder….

Ook de kapper ondersteunt Markt 17
Onlangs werd de penningmeester van Markt 17 verblijd met een spontane gift van de medewerkers van kapsalon Bubbles uit de Junusstraat. Lees verder…..

Thematische cursusbijeenkomsten Presentiebenadering
Markt 17 wil werken volgens de Presentietheorie. Het bestuur vindt het belangrijk dat vrijwilligers vertrouwd raken met deze theorie en organiseert regelmatig cursusbijeenkomsten. Lees verder….

Frans van Ogtrop
Op woensdag 7 november overleed Frans van Ogtrop. Hij was een vaste bezoeker van Markt 17 en schoof bijna altijd aan bij de maaltijden. Lees verder…..

Evert de Bruine
Op woensdag 28 november is Evert de Bruine overleden. Hij was vanaf de start van Markt 17 tot aan juli 2014 als bestuurslid verbonden aan het inloopcentrum.  Lees verder….

Beeld en geluid op zondagmiddag
Op zondagmiddag wordt er enthousiast muziek gemaakt in Markt 17. Door wat extra voorzieningen is het nog eenvoudiger geworden om aan te haken. Ook voor niet-muzikanten is er volop plek. Lees verder….

In de markt voor vrijwilligers
Op 30 januari wordt in de bblthk weer een vrijwilligersbanenmarkt gehouden. Ook Markt 17 is daar aanwezig. Lees verder…..

Vooruitkijken naar het voorjaar
Martk17 neemt ook in 2019 weer deel aan de nationale vrijwilligersactie van het Oranjefonds NLdoet. Je kunt je nu al inschrijven wanneer je mee wilt doen op zaterdag 16 maart. Lees verder…..
 

Wilt u ’t Marktbriefje graag ontvangen? Meld u dan aan via het invullen van het onderstaande formulier.