’t Marktbriefje

Sympathisanten en vrienden van het inloopcentrum Markt 17 ontvangen regelmatig ’t Marktbriefje. Het betreft een nieuwsbrief die via e-mail wordt verspreid waarin verslag wordt gedaan over de laatste ontwikkelingen rond het Wageningse inloopcentrum. ’t Marktbriefje verschijnt vier maal per jaar. In de laatste uitgave:

Markt 17 mag pitchen tijdens Festival 60+
Op vrijdag 4 oktober is het de Nationale Dag van de Ouderen. Op deze dag bieden Platform Wageningse Ouderen, Solidez, Startpunt, de Woningstichting, Thuis en de bblthk met het Festival 60+ een gratis feestelijke programma aan. Markt 17 mag er een pitch verzorgen. Lees verder…..

Buren van Vineyard op bezoek
Op zondagmiddag 29 september, een dag na Burendag, waren Rikje, Joanne en Lukas van de Vineyardgemeente op bezoek in Markt 17. Dat gebeurde in het kader van hun dagthema ‘The church has left the building’. Lees verder….

Foto-expositie met thema ‘Wageningse uiterwaarden’ in Markt 17
Sinds vrijdag 20 september hangt er een foto-expositie van Gelske Kwikkel-Bruinsma in Markt 17. Centraal thema vormen de Wageningse uiterwaarden. Lees verder….

Babycafé over wasbare luiers op 9 oktober
Woensdag 9 oktober is er tussen 10.00 uur en 12.00 uur weer het Babycafé in Markt 17. Het thema is ditmaal ‘Wasbare luiers ‘. Dat zal worden besproken door Mieke Bovenschen van Kaatje Katoen in Bennekom. Lees verder….

Op bezoek bij de buren in Ede
Op zaterdag 28 september, op Burendag, werd inloophuis Meet-Inn in Ede heropend na een flinke verbouwing. Dat werd gevierd met een feestelijke bijeenkomst. Namens Markt 17 zijn Lucie Pijnenburg namens het bestuur en beheerder Connie van de Lei er naartoe geweest. Lees verder…..

Contact met kerken via de deelnemersraad
De kerken en geloofsgemeenschappen die Markt 17 ondersteunen hebben een vertegenwoordiger in de deelnemersraad. Het eerstvolgende deelnemersraadoverleg staat gepland op dinsdag 29 oktober. Lees verder…….

Vrijwilliger met groene vingers gezocht
Connie van der Lei, die het beheer van het gebouw coördineert, zou graag met iemand in contact komen die als vrijwilliger de verantwoordelijkheid wil nemen voor de zorg over het groen op de binnenplaats van Markt 17. Lees verder…..

Wie doet boodschappen voor Markt 17?
Coördinator Jaap de Graaff zoekt iemand die het leuk vind om als vrijwilliger regelmatig boodschappen voor Markt 17 te doen. Lees verder….

Workshops van de Vrijwilligerscentrale
De vrijwilligerscentrale Wageningen heeft de komende maanden een tweetal bijeenkomsten gepland die ook voor vrijwilligers van Markt 17 de moeite waard kunnen zijn. Lees verder….

Wilt u ’t Marktbriefje graag ontvangen? Meld u dan aan via het invullen van het onderstaande formulier.