Vrijwilligers gevraagd

VrijwilligersVan het team van vrijwilligers die als gastvrouw of gastheer actief waren voor de coronaperiode is niet iedereen voor Markt 17 beschikbaar gebleven. Sommigen hebben een andere invulling voor hun beschikbare vrije tijd gekozen. Ook zijn er vrijwilligers die vanwege corona liever nog extra voorzichtigheid in acht nemen voor zichzelf of met het oog op huisgenoten. Coördinator Jantine Bastiani is daarom weer op zoek naar uitbreiding van het beschikbare vrijwilligersteam.”

“We hebben gastvrouwen en gastheren nodig en ook kunnen er wel wat kookvrijwilligers bij. Vanwege de actuele corona maatregelen is directe inzet van kookvrijwilligers momenteel niet mogelijk. Elders op de website staat kort samengevat wat de vrijwilligersfunctie inhoudt”, zegt coördinator Jantine Bastiani. “Maar je mag natuurlijk ook contact met me opnemen om er meer over te horen of daarvoor een keer naar Markt 17 komen. Ik ben te bereiken via (info@inloopcentrumwageningen.nl of 06-18587206).”

Dit bericht werd geplaatst in Alles. Bookmark de permalink .