Vrijwilligers gevraagd

Inloopcentrum Markt 17 is voor zover de situatie rond corona dat toelaat gewoon open voor bezoekers. De richtlijnen van het RIVM worden daarbij secuur nageleefd. Daarom is het bijvoorbeeld niet altijd mogelijk om maaltijden aan te bieden en de openingstijden moeten soms noodgedwongen worden aangepast.

VrijwilligersVan het team van vrijwilligers die als gastvrouw of gastheer actief waren voor de coronaperiode is niet iedereen voor Markt 17 beschikbaar gebleven. Sommigen hebben een andere invulling voor hun beschikbare vrije tijd gekozen. Ook zijn er vrijwilligers die vanwege corona liever nog extra voorzichtigheid in acht nemen voor zichzelf of met het oog op huisgenoten. Coördinator Jaap de Graaff is daarom weer op zoek naar uitbreiding van het beschikbare vrijwilligersteam.”

Jaap-m17

“We hebben gastvrouwen en gastheren nodig en ook kunnen er wel wat kookvrijwilligers bij. Vanwege de actuele corona maatregelen is directe inzet van kookvrijwilligers momenteel niet mogelijk. Elders op de website heb ik kort samengevat wat de vrijwilligersfunctie inhoudt”, zegt coördinator Jaap de Graaff.. “Maar je mag natuurlijk ook contact met me opnemen (info@inloopcentrumwageningen.nl of 06-18587206) om er meer over te horen of daarvoor een keer naar Markt 17 komen.”

Dit bericht werd geplaatst in Alles. Bookmark de permalink .