Tijdelijk aangepaste openingstijden

Markt 17 volgt bij het openingsbeleid de richtlijnen van de overheid om risico’s op verspreiding van corona zo goed mogelijk te beperken. Het betekent in de praktijk dat we het openingsbeleid de afgelopen maanden regelmatig hebben moeten bijstellen. Ook nu de maatregelen weer wat zijn aangescherpt kan het inloopcentrum gelukkig nog wel open blijven. Maar het organiseren van maaltijden zit er momenteel niet in.

Alles is er op gericht om minstens 1,5 meter afstand te houden van elkaar. Bij de binnenkomst wordt bezoekers gevraagd hun handen te wassen. Ook dragen de vrijwilligers en bezoekers een mondkapje, wanneer zij rondlopen. Zodra zij gaan zitten gaat het mondkapje af. De richtlijn van 1,5 meter betekent ook dat Markt 17 maar maximaal 15 mensen tegelijk kan ontvangen.

Vanaf 28 november voorlopig dienden we weer te stoppen met het aanbieden van maaltijden. Ook de openingstijden zijn tijdelijk aangepast. Markt 17 is nu open van 15.00 uur tot 17.00 uur op dinsdag, woensdag, vrijdag en zondag.