Schilderijen van Josien Plomp in Markt 17

Josien Plomp coördineert al jarenlang de exposities die in Markt 17 worden ingericht. Ze nodigt kunstenaars uit om te exposeren, helpt bij het maken van een selectie van de werken, staat hen bij de inrichting van de expositie en denkt mee bij het maken van publiciteit. Josien is zelf een ervaren beeldend kunstenaar en maakt schilderijen, collages en grafisch werk. Tot begin juni hangen er 2 prachtige werken van haar in Markt 17.

josien38

“Met kunst bezig zijn is voor mij geraakt worden door dingen in mijn leefwereld. Dat vormt mijn inspiratiebron” schrijft Josien op haar website. “Dat kan een wandeling in het bos zijn, vakantie,dansende mensen, zonlicht op het water…. Op het moment haal ik veel ideeën uit de natuur. Dan blijf ik haken achter een beeld. Dat beeld leg ik vast en daar ik dan op een later tijdstip mee aan de slag.”

De werken van Josien Plomp zijn het bekijken meer dan waard. Ze zijn te zien gedurende de tijden dat Markt 17 geopend is. Meer informatie over haar schilderijen, collages en grafisch werk is ook te vinden op de website www.josienplomp.nl.