Noor van der Gulden

Dinsdag 11 oktober overleed Noor van der Gulden. Ze werd 64 jaar. Noor bezocht Markt 17 regelmatig en maakte er veel vrienden. Ze vocht jarenlang tegen slopende ziekten waarvoor ze diverse behandelingen moest ondergaan. Daar vertelde ze heel open over. Tegelijk had ze een goed luisterend oor en vormde ze een klankbord voor veel anderen. Haar broze gezondheid weerhield haar er ook niet van om als de omstandigheden het toelieten met haar rollator vanuit de Nude naar Markt 17 te wandelen.

Noor maakte zich erg sterk voor de leefbaarheid in de Nude, de wijk waar ze woonde. Daar schreef ze ook regelmatig over. Ook van haar ervaringen binnen de gezondheidszorg zette ze verschillende dingen op papier. Daarnaast zong ze graag. In een periode dat er op zondagmiddag in Markt 17 veel werd gemusiceerd en gezongen was ze veelvuldig van de partij en deed ze enthousiast mee.

Noor laat een zoon, een vriend, broers, zussen, zwagers, schoonzussen, neven en nichten achter. Ook in Markt 17 zijn er veel mensen die haar missen.