NLdoet op zaterdag 16 maart

De laatste jaren hebben we met het inloopcentrum telkens deelgenomen aan de jaarlijkse nationale vrijwilligersdag NLdoet van het Oranjefonds. Dat doen we in 2019 ook weer. Op zaterdag 16 maart gaan we aan de slag om de binnenplaats van Markt 17 opnieuw een flinke opknapbeurt te geven.

NLdoet2018_4

Achter Markt 17 ligt een ruime binnenplaats waar bezoekers op mooie voorjaars- en zomerdagen prettig kunnen zitten. Een deel van de perkjes gebruiken we om op kleine schaal groenten en kruiden te telen die we voor de maaltijden van het inloopcentrum kunnen gebruiken. Om dat te bereiken moet er nog wel het een en ander gebeuren. Het onkruid moet worden weggehaald, de verharding schoon gespoten, de perkjes weer aangeplant en hier en daar zijn wat reparaties nodig aan het aanwezige meubilair.

We hopen zaterdag 16 maart met 10 tot 15 mensen aan de slag te gaan. We starten om 9.30 uur met koffie en thee en we sluiten af rond 13.00 uur met een gezamenlijke lunch. Wanneer je mee wilt doen kun ja dat aangeven bij Jaap de Graaff ( 06-18587206 of info@inloopcentrumwageningen.nl). Je kunt jezelf ook al aanmelden via de website van NLdoet.