Nieuwe vrijwilligers zijn welkom

Coördinator Jaap de Graaff voerde onlangs weer intake gesprekken met mensen die mogelijk als vrijwilliger in Markt 17. In zo’n gesprek geeft hij aan wat voor een plek we met het inloopcentrum willen creëren en op welke manier vrijwilligers daar aan kunnen bijdragen. Er staan circa 60 mensen op de vrijwilligerslijst. Sommigen zijn heel frequent voor Markt 17 in touw, anderen wat meer incidenteel en er is ook altijd wel wat verloop.

_MG_8097 kopieSoms nopen persoonlijke omstandigheden er toe om de vrijwilligersactiviteiten op te geven, zoals een verhuizing of een nieuwe baan. Het kan natuurlijk ook dat mensen zich elders als vrijwilliger nuttig willen maken. Het betekent dat Jaap de Graaff eigenlijk bij voortduring nieuwe vrijwilligers kan gebruiken, zowel voor de afwasploeg, het team kookvrijwilligers als voor de groep van gastheren en gastvrouwen.

Meer informatie over de verschillende vrijwilligersvacatures is te vinden op de website van Markt 17. Je kunt natuurlijk ook een keer een vrijblijvend kijkje komen nemen of contact opnemen met Jaap de Graaff via j.s.degraaff@gmail.com of 06-18587206.