Netwerk TijdVoorActie ziet graag jongeren actief zijn in Markt 17

logo-tijd-voor-actie-retinaHet inspiratienetwerk TijdVoorActie zet zich in voor een Nederlandse samenleving waarin mensen naar elkaar omzien. De inspiratie voor dit werk vinden de initiatiefnemers in het christelijke geloof. De missie voor het netwerk is dat jongeren op tal van plaatsen in Nederland zich in gaan zetten voor de mensen om zich heen en hun leven ‘als maatje’ delen met anderen.

Het is een inspiratienetwerk van jongeren met een gezamenlijk verlangen. Een verlangen dat wordt gedeeld door scholen, kerken, maatschappelijke organisaties, instellingen, bedrijven en vele anderen in Nederland. Jongeren worden uitgedaagd, geïnspireerd en toegerust om het samenleven in hun eigen stad vorm te geven. Zo ontstaat een beweging van stichting-tijd-voor-actie-marketing-flowjongeren die zelf initiatief neemt om het samenleven vorm te geven. TijdVoorActie is al actief in Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Ede, Eindhoven, Gouda, Groningen, Houten, Nijmegen, Pijnacker-Nootdorp en Rotterdam.

Heleen Markus en Suzanne Kuperus willen ook een lokaal netwerk van TijdVoorActie voor Wageningen opzetten. Zij hebben coördinator Jaap de Graaff van inloopcentrum Markt 17 gevraagd om een aanbeveling voor hen te schrijven. Dat heeft hij ook gedaan. Mocht het netwerk ook in Wageningen van de grond komen dan biedt het wellicht mogelijkheden om in contact te komen met nieuwe jonge vrijwilligers voor Markt 17.