Masseurs steunen Markt 17 tijdens Wageningse massagedag

Op zaterdag 14 maart vindt voor de achtste keer de Wageningse Massagedag plaats. Dit is een jaarlijks terugkerend openbaar evenement in de bblthk in Wageningen. Verschillende masseurs uit de regio staan klaar om mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met allerlei vormen van massage. Tussen 11:00 uur en 16:30 uur geven de aanwezige masseurs tegen een geringe vergoeding korte massagesessies over de kleding heen. Ook zijn er workshops.

Massagedag2020

De opbrengsten stellen de masseurs beschikbaar aan een goed doel. Dit jaar is gekozen voor Markt 17.  Er zullen bij de Massagedag dan ook vertegenwoordigers  van het inloopcentrum aanwezig zijn om het publiek daarover te informeren.

De Massagedag valt op dezelfde dag als NLdoet, waar Markt 17 ook aan deelneemt.  Dat hoeft natuurlijk geen beletsel te zijn en biedt zelfs mogelijkheden om Markt 17 tweemaal te steunen. In de ochtend kun je je uitleven bij het het opknappen van de binnenplaats en in de middag kun je in de bblthk terecht om via een massage je spieren te laten herstellen van de vermoeienissen van de ochtend.