Lucie Peijnenburg gestopt als bestuurslid

Lucie Peijnenburg heeft onlangs afscheid genomen van het bestuur van inloopcentrum Markt 17. “Ik heb het bestuurswerk met veel plezier gedaan. De succesvolle afronding van de verbouwing en opfrisbeurt van het inloopcentrum zie ik als een goed moment om mijn bestuursperiode na 4 jaar af te sluiten”, vertelt Lucie. “De tijd die ik naast mijn werk nog vrij heb wil ik in de komende tijd gaan gebruiken om een studie op te pakken.”

Lucie heeft veel energie gestoken in de opfrisbeurt van Markt 17, zowel in de aanloop er naar toe als bij de uiteindelijke uitvoering. Daarnaast heeft ze voor Markt 17 veel betekend in het kader van de Wageningse welzijnssamenwerking Welsaam. De waarde van het inloopcentrum voor Wageningen wordt mede door haar inspanningen inmiddels breed gezien en erkend.

Lucie Peijnenburg is ook coach in de ‘presentiebenadering’ die in Markt 17 wordt gehanteerd. Samen met collega-bestuurslid Anja Hacquebord verzorgde zij met enige regelmaat trainingen voor de vrijwilligers die in het inloopcentrum actief zijn. Ook was ze daarmee een waardevol ‘klankbord’ voor coördinator Jaap de Graaff.

De plek in het bestuur die Lucie heeft achtergelaten is nog vacant. Het bestuur van Markt 17 bestaat nu uit 4 personen. Er wordt gezocht naar uitbreiding met 1 of 2 leden.