Geslaagd vrijwilligersuitje

Het bestuur van Markt 17 is zich sterk bewust van de waarde die vrijwilligers voor het inloopcentrum hebben. Als blijk van dank voor de inzet werd op zaterdag 13 april een vrijwilligersuitje georganiseerd. Ongeveer 35 van de bijna 60 vrijwilligers waren in de gelegenheid om deze dag mee te maken.

De start was in Markt 17 waar iedereen werd ontvangen met een kopje koffie of thee en gebak. Veel vrijwilligers zijn op een vaste dag in de week actief, dus er zijn mensen die elkaar vrijwel nooit in Markt 17 zien. Dat maakte het extra leuk om elkaar in deze setting te ontmoeten en ervaringen te delen.

Het tweede deel van het programma was in ‘De Blauwe Kamer’. Na een uitgebreide en uitstekend verzorgde lunch in het restaurant, maakten we een wandeling door dit prachtige natuurgebied. Het Utrechts Landschap had helaas geen gids beschikbaar om de groep rond te leiden. De vrijwilligersgroep van Markt 17 is echter heel divers. Zo bleken er verschillende mensen aanwezig die anderen enthousiast konden vertellen over alles wat er in het gebied is te zien. Het weer werkte ook mee en dat alles maakte het tot een zeer geslaagd vrijwilligersuitje.