Gerard Mulder exposeert in Markt 17

Bloesem-arbo-wageningenTot eind maart exposeert Gerard Mulder met schilderijen in Markt 17. Hij is geboren in Nijmegen maar opgegroeid in Bennekom en Wageningen waar hij onder andere lid was van de jeugdnatuurvereniging NJN. De natuur is nog steeds een grote inspiratie voor hem in zijn creatieve werk. Dat is ook zichtbaar in zijn expositie in het inloopcentrum.

Momenteel woont Gerard Mulder in Arnhem. Daar heeft hij een opleiding gevolgd in creatieve handvaardigheid en is hij lid van van de Vereniging Voor Vrijetijdskunstenaars KWA. “Momenteel ben ik vooral bezig ben met etsen en druktechnieken en maak ik via afdrukken van waardeloze materialen ‘afval-kunst’. Ook heb ik wel beelden van bijvoorbeeld hout gemaakt.”

bereklauw“Bij mooi weer ga ik vaak naar buiten om stads- of natuurgezichten te schilderen”, vertelt Gerard. “Dat doe ik meestal in aquarelvorm. Ook heb ik 15 jaar een plekje van de wijk Klarendal geschilderd voor de wijkkrant waarbij de mensen moesten raden in welk stukje van de wijk dat was. Verder ga ik vaak naar muziekoptredens om daar bandjes te tekenen met een pennetje.”

De schilderijen van Gerard Mulder zijn ook te koop. Meer informatie over zijn werk is te vinden op de website www.gerard-mulder.nl.