Er wordt weer gekookt in Markt 17

_MG_8104 kopieDinsdag 23 juni is inloopcentrum Markt 17 na een periode van 3 maanden weer open gegaan voor bezoekers. Op woensdag 12 augustus wordt er voor het eerst ook weer een maaltijd aangeboden. Markt 17 leeft daarbij de richtlijnen van het RIVM secuur na. Vanwege de norm van anderhalve meter afstand die we tot elkaar moeten houden is het maximum aantal plaatsen bij de maaltijd beperkt tot 15.

_MG_8113 kopieEr zal voorlopig alleen op woensdag worden gekookt. Markt 17 is dan telkens tot 21.00 uur open. De komende weken willen we vooral ervaring opdoen met het voorbereiden, koken en uitserveren van de maaltijden onder de geldende corona-richtlijnen. Dan bekijken we hoe het gaat en of er mogelijkheden zijn om onze activiteiten en openingstijden geleidelijk uit te breiden.

Op de dinsdag, vrijdag en zondag is het inloopcentrum open van 15.00 uur tot 18.00 uur. Op die dagen bieden we natuurlijk ook ruimte voor gezelligheid, ontmoeting en gesprek. En er is natuurlijk koffie en thee. De periode dat Markt 17 vanwege coronamaatregelen dicht moest blijven is benut om het interieur een flinke opfrisbeurt te geven. Het is prachtig geworden, dus kom snel eens langs om het resultaat zelf te bekijken.