Enkele aanpassingen in de inrichting

_MG_8110 kopieWellicht was het je al opgevallen, wanneer je onlangs in Markt 17 bent geweest. De computers staan niet meer direct om het hoekje bij de ingang maar zijn verhuisd naar de hoek rechts, achterin bij het raam. Op de oude plek was ‘rustig internetten’ er eigenlijk niet bij. Er liepen daar voortdurend mensen achter je langs richting keuken of naar buiten. We hebben sinds kort onze eigen internetaansluiting en liften niet meer mee op de aansluiting van het Kerkelijk Bureau dat in hetzelfde pand als Markt 17 is gevestigd. Dat maakte het ‘technisch’ mogelijk om de computers te verplaatsen.

153Op de plek waar voorheen de computers stonden is nu een standaard neergezet voor alle folders van Markt 17 en allerlei andere organisaties waar mee vanuit het inloopcentrum wordt samengewerkt. Voorheen lagen die op een hoekje van de bar, waarbij het haast ondoenlijk was om het een beetje ordelijk te houden. Ook dat is nu dus opgelost.
Tijdens de hittegolf de afgelopen zomer hebben Erik en Ad ook gezorgd voor een grote plafondventilator. Die bleek heel welkom en heeft al de nodige draaiuren gemaakt.