Connie van der Lei stelt zich voor

connie.jpgSinds 1 april werkt Connie van der Lei 4 uur per week voor Markt 17 als medewerker beheer. Dat is een nieuwe functie naast die van Jaap de Graaff als coördinator. “Ik woon aan de rand van Wageningen met mijn kat, kip, varken en konijnen en ben de moeder van twee grote dochters”, vertelt Connie. “Als trainingsacteur werk ik voornamelijk voor de politieschool.”

“In de uren voor Markt 17 houd ik me bezig met de ‘Ontwikkeltafel Stenen’. Binnen de samenwerking WelSaam Wageningen, waar Markt 17 in meedoet,  kijken we hoe we de gebouwen efficiënter kunnen gebruiken. Ook beheer ik de sleutel voor andere gebruikers van het pand. Daarnaast zij we op dit moment druk met het goed op elkaar afstemmen van het werk door alle kookvrijwilligers. Het waarborgen van een goede hygiëne in de keuken en een goede registratie zijn van groot belang. Op 21 juni was er een bijeenkomst van kook- en keukenvrijwilligers. Daar hebben Jaap en ik een aantal zaken besproken rondom de maaltijden, schoonmaak en hygiëne.”