Expositie van Lieselotte de Witte in Markt 17

Vanaf heden tot medio augustus exposeert Lieselotte de Witte met schilderijen in het inloopcentrum Markt 17. Binnen het thema ‘In ’t zicht’ toont ze zeven acrylwerken op hout.

Lieselotte is al circa 10 jaar bezig met tekenen en schilderen. Ze begon ooit met pentekeningen. Daarmee heeft ze een aantal jaren geleden al eens geëxposeerd in Markt 17. De laatste jaren werkt ze vooral met acrylverf op hout.

“Het leuke is dat je laag op laag kunt werken”, vertelt Lieselotte. “Het schilderen geeft ook rust en inzicht. Meestal werk ik zonder een voorafgaand idee en laat ik me leiden door het moment. Opeens blijkt een werk klaar”

Lieselotte de Witte maakt naast schilderijen ook broches. Die zijn onder andere te koop via Handwerkzaak Belinda aan de Churchillweg. De schilderijen die momenteel van haar in Markt 17 hangen zijn ook te koop.

Geplaatst in Alles | Reacties uitgeschakeld voor Expositie van Lieselotte de Witte in Markt 17

Spelletjesavonden in Markt 17

In Markt 17 worden regelmatig spelletjesavonden georganiseerd. Dat gebeurt op elke eerste en derde vrijdagavond van de maand. De start is steeds om 20:00 uur en er wordt tot ongeveer 22:00 uur gespeeld. De opzet ligt niet tot in detail vast. Ook wanneer je thuis een erg leuk spel hebt, waar je anderen graag kennis mee laat maken, mag je dat meebrengen. De eerstvolgende data zijn 19 mei, 2 juni en 16 juni. Daarna pauzeren we een aantal weken vanwege de vakantieperiode. We beginnen weer vanaf vrijdag 18 augustus en vervolgens op 1 en 15 september volgens het vaste schema.

Er is gratis koffie, thee en frisdrank en er is ook altijd wat te knabbelen. Soms bestaat er ook de mogelijkheid om ook heel nieuwe spellen uit te proberen. Deze worden kosteloos beschikbaar gesteld door de Wageningse spelletjeswinkel Games & Geekery in de Boterstraat. Je bent van harte welkom om aan te schuiven. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Geplaatst in Alles | Reacties uitgeschakeld voor Spelletjesavonden in Markt 17

Vrijwilligers gevraagd

VrijwilligersVan het team van vrijwilligers die als gastvrouw of gastheer actief waren voor de coronaperiode is niet iedereen voor Markt 17 beschikbaar gebleven. Sommigen hebben een andere invulling voor hun beschikbare vrije tijd gekozen. Ook zijn er vrijwilligers die vanwege corona liever nog extra voorzichtigheid in acht nemen voor zichzelf of met het oog op huisgenoten. Coördinator Jantine Bastiani is daarom weer op zoek naar uitbreiding van het beschikbare vrijwilligersteam.”

“We hebben gastvrouwen en gastheren nodig en ook kunnen er wel wat kookvrijwilligers bij. Vanwege de actuele corona maatregelen is directe inzet van kookvrijwilligers momenteel niet mogelijk. Elders op de website staat kort samengevat wat de vrijwilligersfunctie inhoudt”, zegt coördinator Jantine Bastiani. “Maar je mag natuurlijk ook contact met me opnemen om er meer over te horen of daarvoor een keer naar Markt 17 komen. Ik ben te bereiken via (info@inloopcentrumwageningen.nl of 06-18587206).”

Geplaatst in Alles | Een reactie plaatsen