Babycafé ook in de zomermaanden geopend

Het babycafé dat telkens op de tweede woensdag van de maand tussen 10.00 uur en 12.00 uur in Markt 17 plaatsvindt is ook in zomermaanden gewoon geopend. Telkens wordt er daarbij een thema besproken voorde jonge ouders. Op woensdag 12 juni gaat het over de eerste hapjes vast voedsel. De verpleegkundigen van het consultatiebureau Melanie Hanique en Heleen Kroes zijn aanwezig om er over te vertellen en brandende vragen te beantwoorden. Ook is er alle ruimte om ervaringen uit te wisselen met andere ouders.

babymassageOp woensdag 10 juli is het thema ‘Babymassage’. Gerda Thieme is te gast om hier alles over vertellen. Ze zal ook een kleine workshop geven. Gerda Thieme is sinds 1999 ook yogadocent. Ze geeft al 15 jaar yoga voor zwangeren en verzorgt ook babymassage-inloopochtenden.

babydragen

Woensdag 14 augustus gaat het over het bij je dragen van je baby. Je kindje bij je dragen is tegenwoordig populair. Of het nou is om van A naar B te gaan of die extra paar handen thuis vrij te hebben. Maar welke manieren van dragen zijn er eigenlijk? En welke vorm past het beste bij jullie? Verpleegkundige Heleen Kroes van het consultatiebureau zal het thema behandelen. Ook voor ervaren dragers is het leuk om ervaringen uit te wisselen.