Vrijwilligers gevraagd

Vrijwilligers

Markt 17 blijft voortdurend op zoek naar uitbreiding van het beschikbare vrijwilligersteam. Er zijn met name extra gastvrouwen en gastheren nodig en ook kunnen er wel wat kookvrijwilligers bij. Verder is er een team dat bij toerbeurt de ontmoetingsruimte samen een zorgvuldige schoonmaakbeurt geeft. Ook voor dat team is versterking welkom. Elders op de website staat kort samengevat wat iedere vrijwilligersfunctie inhoudt.

Markt 17 is ook op zoek zijn naar een vrijwilliger met groene vingers. De coördinatoren Jantine Bastiani en Monique Toonen zoeken iemand die maandelijks – en dan met name in de zomermaanden – het groen van de binnenplaats onderhoudt. Dat gaat onder ander om het regelmatig verwijderen van het onkruid tussen tegels en het verzorgen van de verschillende borders en potten zodat de binnenplaats er gezellig en netjes uit ziet.

Daarnaast zoeken de coördinatoren een vrijwilliger die beschikt over een auto en bereid is om bijvoorbeeld eenmaal per maand voor Markt 17 naar het afvalbrengstation te rijden om er het wat grotere afval van het inloopcentrum naar toe te brengen dat niet in de containers past.

Meer informatie is verkrijgen via de coördinatoren Jantine Bastiani of Monique Toonen (info@inloopcentrumwageningen.nl of 06-18587206). Om er meer over te horen kun je natuurlijk ook bij Markt 17 binnenlopen.

Dit bericht werd geplaatst in Alles. Bookmark de permalink .