Connie van der Lei stopt haar werk voor Markt 17

Per 1 april is Connie van der Lei gestopt met haar werk voor Markt 17. Zij was vanaf 1 april 2018 voor 4 uur per week in dienst als medewerkster ‘Beheer’. Haar aanstelling hing samen met de samenwerking Welsaam Wageningen, waar Markt 17 in meedoet.

Welsaam is het samenwerkingsverband van bijna 30 organisaties in Wageningen. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de uitvoering van tal van activiteiten op thema’s als ontmoeten, informeren, ondersteuning en meedoen. Binnen de samenwerking was ook het plan om te bezien hoe partijen elkaars
gebouwen efficiënter kunnen gebruiken. Connie beheerde daarvoor de sleutel en zette onder ander protocollen op met het oog op ‘brandveiligheid’ en ‘bedrijfshulpverlening’.

In de cornaperiode waren de afgelopen 2 jaar weinig mogelijkheden voor het extern gebruik van Markt 17. Niettemin wist Connie zich wel op tal van andere gebieden verdienstelijk te maken. Zo was ze in vakantieperiodes regelmatig een stand-in voor coördinator Jaap de Graaff en verving ze de medewerkster ‘Huishoudelijke dienst’ tijdens de laatste fase van diens zwangerschap. Ook bij ‘opfrisbeurt’ in 2020 heeft Connie veel werk verzet.

Connie van der Lei heeft echter in overleg met het bestuur besloten het contract niet te verlengen en haar werkzaamheden voor Markt 17 per 1 april te beëindigen. De functie van beheerder wordt voorlopig niet opnieuw ingevuld.