Expositie van Lieselotte de Witte in Markt 17

Vanaf heden tot medio augustus exposeert Lieselotte de Witte met schilderijen in het inloopcentrum Markt 17. Binnen het thema ‘In ’t zicht’ toont ze zeven acrylwerken op hout.

Lieselotte is al circa 10 jaar bezig met tekenen en schilderen. Ze begon ooit met pentekeningen. Daarmee heeft ze een aantal jaren geleden al eens geëxposeerd in Markt 17. De laatste jaren werkt ze vooral met acrylverf op hout.

“Het leuke is dat je laag op laag kunt werken”, vertelt Lieselotte. “Het schilderen geeft ook rust en inzicht. Meestal werk ik zonder een voorafgaand idee en laat ik me leiden door het moment. Opeens blijkt een werk klaar”

Lieselotte de Witte maakt naast schilderijen ook broches. Die zijn onder andere te koop via Handwerkzaak Belinda aan de Churchillweg. De schilderijen die momenteel van haar in Markt 17 hangen zijn ook te koop.

Dit bericht werd geplaatst in Alles. Bookmark de permalink .