Schilderijen van Sjoukje de Jong in Markt 17

“Ik beleef erg veel plezier aan schilderen en tekenen. Het biedt me ontspanning en het is leuk om iets tot stand te zien komen. Mijn inspiratie haal ik soms uit het werk van bekende schilders, maar ook dieren spreken me bijvoorbeeld erg aan en daar heb ik een hele reeks schilderijen van gemaakt. Een deel van die serie is momenteel te zien in Markt 17”, vertelt Sjoukje de Jong.


Sjoukje de Jong schildert al een aantal jaren. Ze exposeerde al eens eerder in het inloopcentrum. Zij begon ooit bij het Stadsatelier. Momenteel volgt ze tekenlessen bij de Wageningse kunstenares Mieneke Spelt. De schilderijen van Sjoukje de Jong zijn te zien op de dagen dat het inloopcentrum geopend is op dinsdag, woensdag en vrijdag van 15.00 uur tot 21.00 uur en op zondagmiddag van 15.00 uur tot 18.00 uur.

Dit bericht werd geplaatst in Alles. Bookmark de permalink .