Muziekmiddag op zondag 30 april in Markt 17

Zondagmiddag 30 april zal er in Markt 17 samen muziek worden gemaakt door mensen uit Wageningen en uit de Wageningse asielzoekerscentra. Het initiatief is ontstaan vanuit het project ‘Buddy to Buddy’ van Welkom in Wageningen. Hierbij worden oude en nieuwe Nederlanders aan elkaar gekoppeld om elkaar beter te leren kennen. Nieuwe Nederlanders worden wegwijs gemaakt in onze stad en leren inwoners van Wageningen wie hun nieuwe stadsgenoten zijn. Gezamenlijk zingen en spelen past daarbij en Markt 17 biedt daar graag ruimte en gelegenheid voor.

Er komt een koor met circa 10 leden die liederen uit verschillende landen op het repertoire hebben. Ze worden daarbij ondersteund door een aantal muzikanten. Het belooft gezellig druk te worden in het inloopcentrum. Wees erbij. Markt 17 is op zondagmiddag open vanaf 15:00 uur tot 18:00 uur.

Dit bericht werd geplaatst in Alles. Bookmark de permalink .