Spelletjesavonden in Markt 17

In Markt 17 worden regelmatig spelletjesavonden georganiseerd. Dat gebeurt op elke eerste en derde vrijdagavond van de maand. De start is steeds om 20:00 uur en er wordt tot ongeveer 22:00 uur gespeeld. De opzet ligt niet tot in detail vast. Ook wanneer je thuis een erg leuk spel hebt, waar je anderen graag kennis mee laat maken, mag je dat meebrengen. De eerstvolgende data zijn 19 mei, 2 juni en 16 juni. Daarna pauzeren we een aantal weken vanwege de vakantieperiode. We beginnen weer vanaf vrijdag 18 augustus en vervolgens op 1 en 15 september volgens het vaste schema.

Er is gratis koffie, thee en frisdrank en er is ook altijd wat te knabbelen. Soms bestaat er ook de mogelijkheid om ook heel nieuwe spellen uit te proberen. Deze worden kosteloos beschikbaar gesteld door de Wageningse spelletjeswinkel Games & Geekery in de Boterstraat. Je bent van harte welkom om aan te schuiven. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Dit bericht werd geplaatst in Alles. Bookmark de permalink .