Spelletjesavonden in Markt 17

Op de vrijdagavonden 18 november, 2 december en 16 december wordt er in Markt 17 telkens een spelletjesavond georganiseerd. De start is om 19.30 uur en er kan tot 22.00 uur worden gespeeld. Iedereen is weer van harte welkom om mee te spelen. Er kunnen allerlei soorten spellen gespeeld, gezelschapsspellen, maar ook denkspellen en bordspellen. Door de Wageningse spelletjeswinkel Games & Geekery worden bovendien een paar geheel nieuwe spellen beschikbaar gesteld om uit te proberen. En wanneer je thuis een erg leuk spel hebt waar je anderen graag kennis mee laat maken, mag je dat ook mee brengen. Er is gratis koffie en thee en er is ook wat te knabbelen. We hopen op een gezellige avond met volle speeltafels.

Dit bericht werd geplaatst in Alles. Bookmark de permalink .