Officiële heropening op vrijdag 2 oktober

Vanwege COVID-19 is Markt 17 vanaf medio maart enkele maanden gesloten geweest. De periode is door het bestuur, personeel en enkele vrijwilligers benut om het interieur van het inloopcentrum een flinke opfrisbeurt te geven.

Het bestuur is erg blij dat het inloopcentrum eind juni weer open kon gaan, maar wil graag aan heel Wageningen laten zien hoe mooi de ruimte geworden is. Daarom vindt op vrijdag 2 oktober a.s. een officiële heropening plaats van het nieuw ingerichte Markt 17.

Tussen 15.00 uur en 18.00 uur is iedereen welkom om onder het genot van een hapje en een drankje een kijkje te komen nemen. Bestuursleden, coördinator Jaap de Graaff en gebouwbeheerder Connie van der Lei vertellen graag over hoe het kluswerk is aangepakt, welke extra gebruiksmogelijkheden er zijn gecreëerd en hoe Markt 17 in de coronaperiode opereert.

Vanwege COVID-19 is het aantal gasten dat op 2 oktober gelijktijdig ontvangen kan worden beperkt. Het kan dus zijn, dat u even buiten moet wachten.

Dit bericht werd geplaatst in Alles. Bookmark de permalink .