Kerstbijeenkomst van VOD in Markt 17

visitekaartjeOok dit jaar houdt stichting Vluchteling Onder Dak (VOD) weer haar jaarlijkse kerstactie met en voor alle cliënten in Markt 17. Deze wordt gehouden op vrijdag 20 december van 11.30 uur tot 14.30 uur in inloopcentrum Markt 17. Burgemeester Van Rumund zal persoonlijk de kerstpakketten uitreiken en de betrokken cliënten laten weten dat ze er in Wageningen niet alleen voor staan. Er is ook een gezamenlijke lunch en hulp vanuit enkele Wageningse kerken.

Stichting VOD is een vrijwilligersorganisatie die zich bezig houdt met de opvang en begeleiding van mensen waarvoor het eerste verzoek tot asiel is afgewezen. Samen met de cliënt wordt gewerkt aan een toekomstperspectief. De stichting biedt praktische, emotionele en juridische hulp aan afgewezen asielzoekers. Voor zover mogelijk en noodzakelijk verstrekken de organisatie onderdak en leefgeld.

Dit bericht werd geplaatst in Alles. Bookmark de permalink .