Foto-expositie met thema ‘Wageningse uiterwaarden’ in Markt 17

expositieGelskeKwikkelSinds vrijdag 20 september hangt er een foto-expositie van Gelske Kwikkel-Bruinsma in Markt 17. Centraal thema vormen de Wageningse uiterwaarden. Vanuit haar huis aan de Veerweg kan ze alle weersinvloeden van de uiterwaarden fotograferen. Een keuze hiervan hangt nu in het inloopcentrum.

Gelske Kwikkel was eerst verpleegkundige en volgde ondertussen verschillende lessen bij kunstenaars. In 1980 volgde ze de opleiding tot kunstzinnig therapeut. Dit werk heeft ze vervolgens tot haar pensioen gedaan.

Na 2000 werd ze ook lid van het Platform Beroeps Kunstenaars Wageningen. Daarbinnen vormt ze al een aantal jaren een studie- en inspiratiegroep met 4 vrouwelijke kunstenaars waarbij museumbezoek en samenwerken centraal staan.

Een paar jaar geleden heeft Gelske Kwikkel een tweejarige opleiding afgerond aan de fotovakschool. Ze exposeerde haar werk onder andere in Amsterdam, Hoorn, Bennekom, Oosterbeek, Arnhem, Wageningen, Zevenaar, Zeist. Meer informatie is te vinden op de website www.kwikkel.nl.

Dit bericht werd geplaatst in Alles. Bookmark de permalink .