Wie doet boodschappen voor Markt 17?

koffieCoördinator Jaap de Graaff zoekt iemand die het leuk vind om regelmatig boodschappen voor Markt 17 te doen. De kookvrijwilligers bepalen het menu voor de warme maaltijd en zij regelen daarbij zelf de aankoop van alle producten die daarvoor nodig zijn. Maar verder is er ook een behoorlijk verbruik van koffie, thee frisdranken en andere zaken, waarvan de voorraad op peil moet worden gehouden. Het zou fijn zijn wanneer iemand deze klus op zich wil nemen.

Ben je geïnteresseerd, kom dan even een keer naar Markt 17 om er met Jaap de Graaff over te praten. Hij geeft graag wat meer details over wat er van je wordt gevraagd. De coördinator is bereikbaar via info@inloopcentrumwageningen.nl of 06-18587206.

Dit bericht werd geplaatst in Alles. Bookmark de permalink .