Vrijwilliger met groene vingers gezocht

DSCN5277Achter Markt 17 ligt een ruime binnenplaats waar bezoekers op zonnige dagen prettig kunnen zitten. De ruimte is aangekleed met een aantal borders en plantenbakken. Een deel van de perkjes gebruiken we om op kleine schaal groenten en kruiden te telen die we voor de maaltijden van het inloopcentrum kunnen gebruiken. De binnenplaats van Markt 17 wordt ieder voorjaar flink onder handen genomen. Maar het vraagt wel discipline om de perkjes en bakken ook daarna regelmatig van water te voorzien en vrij van onkruid te houden.

Connie van der Lei, die het beheer van het gebouw coördineert, zou graag met iemand in contact komen die als vrijwilliger de verantwoordelijkheid wil nemen voor de zorg voor het groen op de binnenplaats. Je kunt met haar contact opnemen via connievanderlei@hotmail.com. Het is natuurlijk ook mogelijk om met haar af te spreken in Markt 17.

Dit bericht werd geplaatst in Alles. Bookmark de permalink .