Vrijwilligersbanenmarkt op 30 januari in de bblthk

vrijwilligers-centrum-wageningen-logoOp 30 januari wordt in de bblthk vanaf 19.00 uur weer een vrijwilligersbanenmarkt gehouden. Het is een initiatief van de Vrijwilligerscentrum Wageningen. Het biedt organisaties op een heel informele manier de mogelijkheid zich te presenteren aan mensen die interesse hebben om zich als vrijwilliger te gaan inzetten. Circa 40 organisaties binnen welzijn, cultuur, natuur en sport, waar je als vrijwilliger aan de slag kunt, zijn aanwezig. Ook het UWV en de gemeente Wageningen zijn aanwezig voor vragen over uitkering en vrijwilligerswerk.

20171012_223139

Markt 17 zal op 30 januari ook aanwezig zijn. Coördinator Jaap de Graaff is doorlopend op zoek naar mensen die gastheer- of gastvrouw willen worden, als kookvrijwilliger aan de slag willen of ons willen helpen bij de afwas.

Dit bericht werd geplaatst in Alles. Bookmark de permalink .