Markt 17 als halteplek op groene kerkenroute

img2Op zaterdag 23 juni is het inloopcentrum Markt 17 één van locaties die aangedaan kunnen worden door mensen die de eerste groene kerkenroute van Tear en Kerk in Actie fietsen. Vanaf station Ede-Wageningen is er een route uitgezet door Bennekom, Wageningen en Renkum. Van 10.00 uur tot 17.00 uur hebben deelnemers de gelegenheid binnen te kijken bij Markt 17, maar ook bij de Arboretumkerk, de Gereformeerde Kerk in Renkum en de Katholieke Kerk in Bennekom. Bij elke locatie wordt verteld wat aan duurzaamheid gedaan wordt en kunnen de deelnemers wat drinken met iets erbij.

Het inloopcentrum Markt 17 is gevestigd in het Dienstgebouw van de Protestantse Gemeente. Een aantal jaren geleden is door de Commissie van Kerkrentmeesters besloten om het dak uit te rusten met 24 zonnepanelen. Zaterdag wordt onder meer verteld wat daar bij kwam kijken en welk rendement de panelen hebben.

Dit bericht werd geplaatst in Alles. Bookmark de permalink .