Informatieavond ‘Administratie en geldzaken’ op 16 april

Op maandagavond 16 april vindt er in Markt 17 een informatieavond over het thema ‘Administratie en geldzaken’ georganiseerd door Het Startpunt. Het is een voorbeeld van de samenwerking binnen WelSaam waar Markt 17 in participeert. Aan de orde komen onder andere de verschillende regelingen die er zijn voor mensen met een laag inkomen, mogelijkheden om schulden te voorkomen en hoe een DIGID gebruikt wordt om een aanvraag bij een instantie een aanvraag in te dienen.

Jeugdwerkloosheid in Nederland

De deelname is gratis maar het wordt wel gewaardeerd wanneer u van tevoren meldt dat u komt via telefoon 0317-410160 of e-mail startpunt@wageningen.nl. De inloop is vanaf 19.45 uur en de avond zal omstreeks 22.00 uur worden afgesloten.

Dit bericht werd geplaatst in Alles en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.