Het Paasei van Columbus voor Markt 17

paasei2

Koffie-, thee- en kookwinkel Columbus in de Junusstraat maakt jaarlijks in aanloop naar Pasen een reusachtig paasei van maar liefst 8 kilogram duurzame chocolade uit Tanzania. Dat ei is gemaakt om weg te geven aan een club of instelling in Wageningen. Klanten en mensen die Columbus een warm hart toedragen konden de afgelopen weken suggesties voor een bestemming van het ei aanreiken. Columbus koos voor Markt 17. Op Goede Vrijdag 30 maart kwam eigenaresse Ans Oosterhuis van Columbus het ei persoonlijk brengen in Markt 17. Bezoekers, vrijwilligers en coördinator Jaap de Graaf reageerden natuurlijk erg enthousiast. De komende tijd heeft Markt 17 de gasten dus wat bijzonders aan te bieden bij de koffie en thee.

 

Dit bericht werd geplaatst in Alles. Bookmark de permalink .