Aan de slag in Markt 17 tijdens NLdoet op 10 maart

Markt 17 in Wageningen beschikt over een ruime binnenplaats waar bezoekers zomers aangenaam zouden kunnen zitten. Om dat te bereiken moet er nog wel het een en ander gebeuren. Op zaterdag 10 maart willen we er mee aan de slag. Het is een actie in het kader van NLdoet. Het onkruid moet worden weggehaald, de verharding schoon gespoten, de perkjes weer aangeplant en mogelijk moeten er hier en daar wat reparaties gedaan worden aan het aanwezige meubilair.

DSCN5281We zoeken 12 vrijwilligers om de klus te klaren. Om 9.30 uur starten we met een kop koffie en we sluiten rond 13.00 uur af met een gezamenlijke lunch. In de periode daartussen gaan we fanatiek aan de slag. Je kunt je officieel aanmelden via de website van NLdoet.

Meer informatie is ook te verkrijgen via Jaap de Graaff (j.s.degraaff@gmail.com / 06-18587206)

Dit bericht werd geplaatst in Alles en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.