Kaarten schrijven in Markt 17

Zondag 10 december is het de Internationale Dag voor de Rechten van de Mens. In Wageningen besteedt Amnesty International daar aandacht aan op verschillende plekken in de stad. Dat gebeurt ook in Markt 17. Van 15.00 uur tot 18.00 uur kunnen er kaarten worden gestuurd aan mensen die gevangen zitten. Niet omdat ze iets misdaan hebben, maar omdat ze kritisch zijn over de regering in hun land. Soms gaat het om mensen die worden gediscrimineerd vanwege hun geaardheid of omdat ze een minderheidsgroep vertegenwoordigen in hun land en voor de rechten van deze mensen opkomen. Het ontvangen van een kaartje vanuit een heel ander deel van de wereld is enorm belangrijk voor hen. Het geeft hen moed als ze weten niet vergeten te worden.

Schrijfmarathon2017_2Alle informatie en benodigd materiaal is op zondag 10 december voorhanden. Amnesty International zorgt voor kaarten, pennen, adressen, geeft waar nodig een toelichting en zorgt ook voor de verzending. Je bent van harte welkom om een kaartje te komen versturen.

Dit bericht werd geplaatst in Alles en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.