Markt 17 biedt een plek in Welsaam Wageningen

Op 14 november hebben 14 partijen onder de vlag van het samenwerkingsverband ‘Welsaam’ vier contracten met de gemeente ondertekend voor de vier categorieën van de aanbestedingen binnen Samen Wageningen. Welsaam geeft per 1 januari 2018 uitvoering aan de preventieve hulp en ondersteuning binnen het beleid Samen Wageningen. Dit gaat over zorg, welzijn en participatie voor inwoners van Wageningen. De afgelopen maanden hebben veel organisaties en inwoners hard gewerkt om tot goede uitvoeringsplannen te komen. Markt 17 is daar ook nauw bij betrokken en is één van de plekken die onderdeel vormen van de sociale basisinfrastructuur van Wageningen.

Welsaam

De partijen binnen Welsaam hebben samen goede plannen gemaakt. De kracht van die samenwerking is dat hulp en ondersteuning straks meer op elkaar worden afgestemd, ook met partijen buiten Welsaam. Zo worden inwoners van Wageningen nog beter geholpen. Ook gaan de partijen gebruik maken van elkaars locaties. Ook zijn er ideeën om meer buurtpunten in te richten, waar jong en oud binnen kan lopen. Zo kunnen inwoners elkaar meer ontmoeten, gewoon voor een kop koffie of omdat ze een leuk initiatief willen uitwerken met anderen.

Dit bericht werd geplaatst in Alles en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.