Volgende editie van ruilbeurs op 24 november

ruilmarktposterWanneer je onlangs in het inloopcentrum Markt 17 bent geweest, heb je de poster misschien al zien hangen. Er wordt weer een ruilbeurs georganiseerd in het inloopcentrum. Dat gebeurt op vrijdagmiddag 24 november tussen 15.00 uur en 17.00 uur. De ruilbeurs van Markt 17 is inmiddels een begrip geworden. Het is inmiddels de achtste editie en de tweede van dit jaar. Spullen die voor de één geen waarde meer hebben, kan een ander vaak nog goed gebruiken. Je neemt iets mee dat je wel kwijt wilt en ruilt het om voor een artikel waar je meer mee kunt. En heb je niets voorhanden om te ruilen dan kan zelfs het theezakje bij je kopje thee in Markt 17 als een ruilobject dienen.

Taat Klees Usmany en Titia Russchen, de vrijwilligers die de ruilbeurs coördineren, zijn al begonnen met het bijeen brengen van een beginvoorraad aan spullen. De ruilbeurs blijkt telkens weer een gezellig gebeuren en een leuke aanleiding om bij Markt 17 binnen te lopen. Het is bovendien wel een duurzaam idee wanneer dingen waar je zelf geen waarde meer aan hecht en die vanzelf een keer bij het vuilnis zouden belanden bij iemand anders toch nog een nuttige bestemming krijgen. De artikelen die overblijven gaan naar de kringloopwinkel van Emmaus en naar de buren van Terres des Hommes. Je bent van harte welkom op 24 november.

Dit bericht werd geplaatst in Alles en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.