Markt 17 aanwezig op vrijwilligersmarkt

Vrijwilligersmarkt 2014.webimageOp donderdag 12 oktober organiseert het Vrijwilligers Centrum Wageningen voor de derde maal een banenmarkt voor organisaties die met vrijwilligers werken. Markt 17 zal daar ook met een vertegenwoordiging aanwezig zijn. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met potentiële nieuwe vrijwilligers. Op voorgaande markten meldden zich bij diverse organisaties nieuwe vrijwilligers aan. Maar ook meer naamsbekendheid en informeel contact met andere vrijwilligersorganisaties maakten deelname aan de markt waardevol. De banenmarkt vindt plaats in de bblthk aan de Stationsstraat tussen 19.00 uur en 20.30 uur. Meer informatie is te vinden in de flyer van het Vrijwilligers Centrum.

Dit bericht werd geplaatst in Alles. Bookmark de permalink .