Nieuwe duo-expositie in Markt 17

Momenteel is er in het Wageningse inloopcentrum Markt 17  werk te zien van Sjoukje de Jong en Paul van Kempen, twee kunstenaars met ieder een geheel eigen stijl. “ Het is voor mij een eer dat ik mag exposeren in Markt 17, vertelt Sjoukje. “Bij deze serie  met als thema ‘Stadsgezichten’ zijn kleur en compositie voor mij belangrijk. Ik heb hierbij gekozen voor contrastrijke kleuren. Ik hoop dat men er met evenveel plezier naar zal kijken als ik aan het maken ervan beleefd heb.

Paul van Kempen heeft zich zelfstandig tot kunstenaar ontwikkeld door op een niet voor de hand liggende manier creatief aan de slag te gaan. De computer en de muis vormen voor hem belangrijk gereedschap. Hij heeft daarmee een duidelijk eigen digitale stijl ontwikkeld, waarmee hij via zijn collages uitdrukking weet te geven aan verschillende gemoedstoestanden. “Ik spit bij mijn werk in diverse populaire culturen, maar de nadruk ligt op jaren ’70. ’80 en ’90”, vertelt Paul.

Het werk van Sjouke de Jong en Paul van Kempen is tot begin december te zien op de dagen dat Markt 17 geopend is.

Dit bericht werd geplaatst in Alles. Bookmark de permalink .

Een reactie op Nieuwe duo-expositie in Markt 17

  1. Pingback: Nieuwe duo-expositie in Markt 17 |

Reacties zijn gesloten.