Expositie met koffie in Markt 17

Er is weer een nieuwe expositie ingericht in Markt 17. Het gaat om werken in olieverf van 12 cursisten van ‘t Venster. Zij volgen daar al gedurende 8 jaar schilderlessen bij Peter Sansom. Hij gaf hen de opdracht om de koffie en theekopjes waar in de pauze uit gedronken wordt na te schilderen. Dat speelde in de aanloop van de kunstmarkt en -veiling die Markt 17 vorig jaar organiseerde in het kader van het lustrum.Gastvrijheid met koffie en thee past bij Markt 17 en daarom besloot de groep spontaan om hun werken aan te bieden voor de kunstmarkt en de opbrengsten volledig voor het inloopcentrum beschikbaar te stellen.

Niet alle werken werden verkocht. De nog beschikbare schilderijen van Joris, Wim, Jane, Gert, Jan, Titia, Hanneke, Margit, Meta, Marie-Thérèse, Lucel, Nynke en Chantal zijn tot medio mei te zien in Markt 17 en voor een belangrijk deel ook nog steeds te koop. Bij een aanschaf van één van de werken ondersteunt u dus het inloopcentrum.

 

Dit bericht werd geplaatst in Alles en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.