Bijzondere aandacht voor Markt 17 tijdens NLdoet

dscn5282Markt 17 doet op zaterdag 11 maart mee aan NLdoet, de landelijke vrijwilligersactie die het Oranjefonds organiseert. We gaan weer aan de slag op de binnenplaats. Na de winter moet er weer gewied en gesnoeid worden. Daarnaast moet de picknickbank worden opgeknapt. We starten om 9.30 uur en sluiten af met een lunch rond 13.00 uur. Je bent van harte welkom om mee te werken. Wanneer je mee wilt doen kun je de aanmelding regelen via de website van NLdoet. We kunnen nog extra mensen gebruiken.

In de aanloop naar de actie heeft Omroep Gelderland al gefilmd in Markt 17 voor het programma ‘Gelderland Helpt’. Verschillende vrijwilligers zijn geïnterviewd. De uitzending is op 26 februari vanaf 17.20 uur te zien en daarna via de website van het programma. Op 11 maart worden er opnieuw opnames gemaakt die een dag later worden uitgezonden. De NLdoet-actie van het inloopcentrum valt samen met een Open dag van de Protestantse gemeente waarbij mensen ook het Dienstgebouw en Markt 17 zijn te bezichtigen. Het zal er op neer komen dat de activiteiten min of meer in elkaar over lopen. De organisatoren van de open dag hebben aangeboden de lunch in Markt 17 te zullen verzorgen.

Dit bericht werd geplaatst in Alles. Bookmark de permalink .