Prachtig gebaar van Rotary Bergpoort en De Oude Tol

Een gezamenlijke actie van tuincentrum De Oude Tol en Rotaryclub Wageningen-Bergpoort heeft Inloopcentrum Markt 17 een bedrag van 1800 euro opgeleverd. Dit bedrag werd op vrijdag 27 januari door de voorzitter van de Rotaryclub Jaap Huizinga overhandigd aan de penningmeester van het inloopcentrum Leo Brozius, die zeer verheugd was over de bijdrage en verzekerde dat het een goede bestemming zal krijgen.

4737961

Inloopcentrum Markt 17, dat op 17 december zijn eerste lustrum vierde, is een ontmoetingsplek in het centrum van Wageningen waar iedereen welkom is. Vrijwilligers runnen dit inloopcentrum op de Markt waar men op dinsdag, woensdag, vrijdag en zondag vanaf 15.00 uur kan binnenlopen voor een kopje koffie en gezelligheid. Ook wordt er op dinsdag, woensdag en vrijdag door de vrijwilligers gekookt en voor vijf euro een maaltijd geserveerd.

Elo Jansen, eigenaar van De Oude Tol: “In de maand december konden bezoekers van het tuincentrum voor één euro deelnemen aan het spel ijsstokschieten en daarmee tuinbonnen winnen. Onder begeleiding van Rotary-leden is een mooi bedrag opgehaald dat bestemd is voor Inloopcentrum Markt 17.”

Jaap Huizinga, voorzitter van Rotaryclub Wageningen-Bergpoort: “Wij proberen op verschillende wijze onze medemensen te steunen, zowel plaatselijk als mondiaal. Wij vonden dit een mooi initiatief waar we graag aan hebben meegewerkt.”

Dit bericht werd geplaatst in Alles en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.