Aan de slag in Markt 17 tijdens NLdoet

PrintHet Oranje Fonds organiseert op 10 en 11 maart, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLDoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dagdeel de handen uit de mouwen te steken. Op zaterdag 11 maart doet Markt 17 ook mee.

DSCN5281We gaan weer aan de slag op de binnenplaats. Na de winter moet er weer gewied en gesnoeid worden. Daarnaast moet de picknickbank worden opgeknapt. We starten om 9.30 uur en sluiten af met een lunch rond 13.00 uur. Je bent van harte welkom om mee te doen. De aanmeldingen vindt plaats op de webpagina van Markt 17 op de website van NLdoet.

Dit bericht werd geplaatst in Alles en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.