Expositie van Wilna van Zwam in Markt 17

dsc03246Net voor de jaarwisseling is er in Markt 17 een expositie ingericht van Wilna van Zwam. “Naast het maken van beelden en het hakken in steen houd ik ook van schilderen. Ik houd van het zoeken naar vorm en kleur in diverse materialen”, vertelt ze. “De vier werken die nu in Markt 17 geëxposeerd worden zijn in verschillende periodes uitgevoerd in acrylverf, krijt en inkt.De beeltenissen komen uit het onderbewuste. Er is geen vooropgezet plan. Het laat mij zien wat zich op dat ogenblik wil manifesteren. Mijn binnenste komt naar buiten en vertaalt zich in beeld, vorm en kleur.”

Het werk van Wilna van Zwam is tot begin maart te zien in het inloopcentrum op de dagen dat Markt 17 geopend is.

Dit bericht werd geplaatst in Alles en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Expositie van Wilna van Zwam in Markt 17

  1. Pingback: Expositie van Wilna van Zwam in Markt 17 - Wageningen de digitale stad

  2. Pingback: Expositie van Wilna van Zwam in Markt 17

Reacties zijn gesloten.