Drukke tijden tot aan kerst

Het lustrumweekend van Markt 17 op 17 en 18 december wordt op de zondagmiddag afgesloten met een gezellig samenzijn in het inloopcentrum. Na een stadswandeling vanaf 14.00 uur onder begeleiding van een gids worden bezoekers daar onthaald op muziek en op de soep van Mieke en pannenkoekjes van Khalif.
mantelzorgIn de periode voorafgaand aan kerst wordt op dinsdag 20 december van 12.00 uur tot 14.00 uur een kerstlunch voor mantelzorgers gehouden in het inloopcentrum. Het betreft een gezamenlijk initiatief van Solidez en Markt 17. Vrijwilligers van Markt 17 verzorgen de lunch. Op vrijdag 23 december is er eerst van 10 visitekaartjetot 12.00 uur het Kindercafé en aansluitend is vanaf 12.30 Vluchtelingen onder Dak te gast. De organisatie houdt de jaarlijkse kerstbijeenkomst in Markt 17. Burgemeester Van Rumund zal daarbij kerstpakketten uitdelen aan de cliënten van Vluchtelingen onder Dak.
_MG_8104 kopieHet inloopcentrum is daarna voor het eerst weer open op Tweede Kerstdag 26 december. Een team kookvrijwilligers onder leiding van Ewald heeft aangeboden om voor die dag een kerstdiner te bereiden. Bezoekers zijn vanaf 17.00 uur welkom. Tweede Kerstdag valt dit jaar op een maandag, dus het betreft een bijzondere openingsdag voor het inloopcentrum. Een en ander is afgestemd met organisatoren van eetinitiatieven die er op andere plekken rond de kerst in Wageningen zijn. Vanwege de voorbereidingen die moeten worden getroffen zal Markt 17 op Eerste Kerstdag, zondag 25 december, niet open zijn.

Dit bericht werd geplaatst in Alles en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.