IJsstokschieten voor Markt 17 bij De Oude Tol

logo-rotaryclub-wageningen-bergpoortRotary Wageningen-Bergpoort is een serviceclub. Dat houdt in dat de leden op verschillende manieren hun medemensen steunen. Van 6 december tot en met 23 december 2016 willen de Rotaryleden geld verzamelen voor een goed doel. Bewust is gekozen voor een plaatselijk doel, namelijk het inloopcentrum Markt 17.

tuincentrum-de-oude-tol-wageningen-54c8bde389c09

eisstock

 

 

 

 

Bij tuincentrum De Oude Tol kan men tegen een kleine vergoeding deelnemen aan het spel IJsstokschieten. Deelname is mogelijk op doordeweekse dagen van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Met dit spel zijn bescheiden prijzen te winnen die ter beschikking worden gesteld door De Oude Tol. Rotary Wageningen-Bergpoort hoopt met de kleine vergoedingen een groot bedrag op te halen voor Markt 17.

Dit bericht werd geplaatst in Alles en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op IJsstokschieten voor Markt 17 bij De Oude Tol

  1. Pingback: IJsstokschieten voor Markt 17 bij De Oude Tol - WDDS Wageningen De Digitale Stad

Reacties zijn gesloten.