Kunstmarkt in voorbereiding

DSC_2758Op 17 december 2016 is het Wageningse inloopcentrum Markt 17 exact 5 jaar open. Omdat we blij zijn met wat er in deze periode is ontstaan, willen we daar op een bijzondere manier bij stilstaan, onder andere met het organiseren van een kunstmarkt. Het belooft een bijzondere happening te worden, waarbij we veel aandacht verwachten te genereren, zowel voor Markt 17 als voor de kunst in Wageningen. Burgemeester Van Rumund heeft al erg enthousiast gereageerd en zijn medewerking toegezegd.

elisabethVanaf de eerste openingsdag is er in Markt 17 geëxposeerd, zowel door beginnende als al wat meer ervaren kunstenaars. Onder hen ook verschillende bezoekers en vrijwilligers van Markt 17. Iedereen die in Markt 17 een expositie heeft gehad wordt de gelegenheid geboden om werk voor de kunstmarkt aan te leveren.  Daarnaast werkt er ook een grote groep Wageningse  kunstenaars mee, zowel professioneel als amateur. Het idee is dat er kunst in diverse vormen verkocht gaat worden. De minimale verkoopprijzen bepalen de kunstenaars zelf. Ze stemmen wel in met een afdracht aan Markt 17. De verkoop  van de kunstwerken is gepland op zaterdag 17 december.  Een werkgroepje van 6 mensen is momenteel druk bezig met de voorbereidingen van het evenement.

 

Dit bericht werd geplaatst in Alles en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.