Poppentheater op Koningsdag

PopsopWoensdag 27 april is het Koningsdag. Markt 17 is die middag gesloten, maar zal in de ochtend wel geopend zijn. Als onderdeel van het programma van de Oranjestichting is er om 10.00 uur en 11.30 uur een voorstelling van van Theater Popsop.

Het belooft spannend te worden want het is bijna Koningsdag en de prinses is ernstig ziek. De dokter kan haar niet beter maken. Om haar te redden, moet Jan Klaassen op zoek naar het medicijn. Maar dat is nog niet zo eenvoudig. Hij zal hiervoor een wereldreis gaan maken langs verschillende landen. Zal hij op tijd terug zijn?

Voor alle ouders, opa’s, oma’s en kinderen staat koffie, thee en limonade klaar met heerlijke koningskoekjes.

Dit bericht werd geplaatst in Alles en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.