Binnentuin opgeknapt tijdens vrijwilligersdag NLdoet

Het Oranje Fonds organiseerde op 11 en 12 maart weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Met de actie zet het Oranjefonds brengt vrijwillige inzet van mensen onder de aandacht en wordt iedereen uitgedaagd om een aantal uren de handen uit de mouwen te steken. Markt 17 deed ook mee en vroeg mensen om op zaterdag 12 maart te helpen bij het lenteklaar maken van de binnentuin achter het inloopcentrum.

Deze diashow vereist JavaScript.

Om 9.30 uur zat er een team van 12 mensen aan de koffie in Markt 17, 7 mannen van de Wageningse Lion’s club, een vrijwilliger van Markt 17, een regelmatige bezoeker en nog 3 andere mensen die zich hadden aangemeld. Ze vormden een geïnspireerd team dat fanatiek aan de slag is geweest. Onder goede weersomstandigheden is de binnentuin behoorlijk opgeruimd en opgefleurd. De ochtend werd gezellig afgesloten met een gezamenlijk lunch. De lunchpakketten waren verzorgd door restaurant Robuust, de buren van Markt 17. Voor alle gebruikte materialen kon gebruik worden gemaakt van een donatie van het Oranjefonds.

Dit bericht werd geplaatst in Alles en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.