Willemijn Lammers te gast bij Goed Gesprek Onder de Linden

DSCN8400Willemijn Lammers,  tot voor kort voorzitter van de Stichting die inloopcentrum Markt 17 runt, is woensdag 9 maart een van de drie gasten tijdens Goed Gesprek Onder de Linden aan de Haagsteeg. Andere gasten zijn Alexander Pechtold, oud-burgemeester van Wageningen en tegenwoordig fractievoorzitter van D66 in de Tweede Kamer en René Siemens, bestuurslid Wageningen Monumentaal.

Greet Eijkelenboom voert het gesprek met Willemijn Lammers. Onlangs nam zij afscheid als voorzitter en bestuurslid van Markt 17. In deze ontmoetingsplek is iedereen welkom. Een plek waar je op verschillende momenten in de week terecht kunt voor wat gezelligheid.

Jelle de Gruyter voert het gesprek met Alexander Pechtold en Rob Janmaat gaat in gesprek met René Siemens. De gesproken column komt van Wim Wiegant. De presentatie wordt verzorgd door Wim Huijser. Café Onder de Linden is gevestigd aan de Haagsteeg 16. De aanvang van de avond is 20.15 uur. De toegang is gratis.

Dit bericht werd geplaatst in Alles en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.